DESPRE NOINOUTATICARIERECOMENZI CARBURANTACREDITARICONTACTCARD ELDOMIR
Pasiunea pentru calitate si excelenta se cultiva zilnic!
Dezvoltare

In anul 2013 ia fiinta o noua statie de distributie in orasul Braila, cat si modernizarea si extinderea statiei din Insuratei. Tot in anul 2013, s-a inaugurat la Dropia, Hala pentru adapost utilaje, cat si modernizarea si reabilitarea sistemului de irigatii din cadrul OUAI ELDOMIR.

Reabilitare canal de irigatii CD5 10260m/CD5A 480m/CD5B 1260m.
Executia a inceput in luna octombrie a anului 2012, cu termen de finalizare al lucrarii in octombrie 2013. Inaugurarea canalului a avut loc in 12 noiembrie 2013. A fost un proiect in colaborare cu firma Monsanto, ei fiind si finantatorii investitiei.
Cele 3 canale deservesc o suprafata de 3500 ha, iar prin aceasta reabilitare s-a urmarit reducerea pierderilor prin infiltratia apei. Operatiunea a constat in utilizarea unei geomembrane pentru impermeabilizarea canalului, astfel reducandu-se pierderile de la 50% la 10%.

ELDOMIR 20 de ani de calitate! Cu ocazia sarbatoririi a 20 de ani de cand suntem pe piata, dorim sa le multumim colaboratorilor, partenerilor, dar mai ales clientilor, pentru sprijinul oferit. Cu totii sunteti motivul pentru care suntem puternici.

Va multumesc!
Vasile Dogarescu, Administrator ELDOMIR