DESPRE NOINOUTATICARIERECOMENZI CARBURANTACREDITARICONTACTCARD ELDOMIR
Pasiunea pentru calitate si excelenta se cultiva zilnic!

TERMENI SI CONDITII

Pentru utilizarea acestui site este necesar sa cititi si sa acceptati acesti termeni si conditii in totalitate. Vizitarea in continuare a acestui site presupune ca sunteti de acord cu acesti termeni si conditii.

Continutul site-ului www.eldomir.ro nu poate fi reprodus, modificat, transferat, distribuit, republicat, copiat sau transmis in orice forma, incluzand dar nelimitandu-se la forma electronica fara permisiunea anterioara scrisa a Eldomir Impex. Materialele publicate si continutul www.eldomir.ro pot fi utilizate in scop personal, fiind interzisa comercializarea acestora.

Eldomir Impex nu este responsabila pentru prejudiciile aduse prin folosirea neautorizata a informatiilor de pe www.eldomir.ro. Eldomir Impex isi rezerva dreptul de a face modificari in materialele si continutul www.eldomir.ro in functie de schimbarile ce au loc cu privire la produsele si serviciile comercializate.

 

Eldomir Impex nu este responsabila de costurile si/sau pierderile materiale, rezultate din folosirea informatiilor din www.eldomir.ro.

Eldomir Impex nu este responsabila pentru nici un fel de prejudiciu care a survenit ca urmare a unor disfunctionalitati de orice fel ale www.eldomir.ro

 

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

Eldomir Impex poate detine informatii despre dumneavoastra, pe care ni le-ati oferit (de exemplu printr-o cerere sau printr-un formular de inregistrare). Aceste informatii pot include, printre altele, numele dumneavoastra, adresa, numere de telefon, informatii despre modul in care folositi serviciile noastre, si orice alt fel de informatie in legatura cu modul in care utilizati serviciile noastre.

Eldomir Impex se obliga sa protejeze confidentialitatea vizitatorilor site-ului sau.

 

Nici un fel de informatii cu caracter personal nu vor fi transmise catre terti.

Totusi putem furniza unor terti informatii de ordin general referitoare la vanzari, trafic in site precum si alte informatii, insa aceste statistici nu vor contine date cu caracter personal.

Acest site poate utiliza tehnologii care ne permit colectarea anumitor informatii cu caracter tehnic despre dvs: adresa dvs. de internet, sistemul de operare folosit, tipul browser-ului, informatii despre traficul realizat de dvs. prin site-ul nostru.

Toate aceste informatii colectate de Eldomir Impex prin intermediul site-ului au scopul de a ajuta la imbunatatirea serviciilor oferite de site, dar si a serviciilor Eldomir Impex.